Geschiedenis

Cryolipolysis is een medische behandeling gebruikt voor het vernietigen van vetcellen . Het principe berust op gecontroleerde afkoeling tot een temperatuur van 5 tot -5 ° C voor de niet-invasieve plaatselijke reductie van vet deposito om lichaamscontouren hervormen. De blootstelling aan koeling ingesteld dat het veroorzaakt celdood van onderhuids vet weefsel, zonder zichtbare beschadiging van de overliggende huid . De procedure wordt aangekondigd als een niet-chirurgische alternatief voor  liposuctie .  "Cryolipolysis" is een samentrekking van "cryogene" en "lipolyse".  De werkwijze is ook bekend als "fat freezing".

Bewijs

Cryolipolysis wordt gebruikt voor het verwijderen van bepaalde gebieden van lichaamsvet die net onder de huid van een persoon contour.  Wetenschappelijke studies tonen de effectiviteit aan 3-4 maanden. 

Het is vooral van toepassing op zones met genoeg vetcellen. Volgens resultaten toont de gemiddelde vetreductie, gemeten met calipers van ongeveer 20 procent per behandeling afhankelijk van peroons conditie.

 

Bijwerkingen

Neveneffect nauwelijks aanwezig. Voorbijgaande lokale roodheid, blauwe plekken en gevoelloosheid van de huid zijn vaak voorkomende bijwerkingen van de behandeling en zullen naar verwachting afnemen.  Typisch sensibiliteitsstoornissen zal verdwijnen binnen een 20 minuten. Het effect op de perifere zenuwen is onderzocht en niet in geslaagd om permanent nadelige resultaten laten zien. Er zijn geen ernstige bijwerkingen  opgetreden tijdens de follow-up periode van zes maanden. Bijwerkingen : hoofdpijn, misselijkheid, borrelig buik trekken alweer met een uurtje .

Nieuwe CRyoplaten Behandeling 

Duurt vanaf 10 tot 45 minuten dit afhankelijk van grote van omtrek, huidconditie en vetstructuur.

Werkwijze Afsparaak: Intakegesprek medische vragen, behandeling. Onze behandelaar zal bepalen of u in aanmerking komt.